06 - 20 71 59 32 info@schotb.nl

Borrelboxen

Heerlijke borrelpakketten in talloze variaties

Borrelpakketten op maat

Wij verzorgen kerst- en borrelpakketten op maat. Geheel afgestemd op uw wensen en budget.

 Hieronder vindt u voorbeeldpakketten.

 Neem direct contact op voor een offerte.
Bel 06-20715932 of mail naar info@schotb.nl

Borrelpakketten voor digitale en hybride borrels

Ook dit jaar levert SchotB. weer heerlijke borrelpakketten voor digitale of hybride kerstborrels.

Wij bieden een mooi, uitgebreid en gevarieerd assortiment. Geleverd bij u op locatie of bij de ontvangers thuis!

Persoonlijk, uniek en indien gewenst ook op maat! Interesse? Laat het ons weten! Wij helpen u graag verder.

Bent u op zoek naar een borrelpakket uit Utrecht voor tijdens uw digitale kerstborrel? Onze borrelboxen bevatten verschillende soorten hapjes en drankjes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan noten, crackers en dips, maar ook diverse soorten kaas. Laat het u smaken onder het genot van rode wijn, witte wijn, mousserende wijn, bier of sap.

Op schotb.nl hebben we een aantal mooie pakketten samengesteld met lokale producten uit Utrecht, maar ook met allerlei andere delicatessen. Zo is er voor elk wat wils. Uiteraard is een pakket op maat ook mogelijk, voor elk budget.

Het borrelpakket aankleden met non-food producten? Kijk dan eens naar onze wijnpakketten, wijnkisten, borrelplanken en naar onze Domplank. Te graveren of te personaliseren. 

De op de website vermelde prijzen zijn inclusief btw en exclusief 3,95 verzendkosten per bezorgadres. Brievenbus borrelpakketten behoren ook tot de mogelijkheden.

Borrelpakketten met streekproducten

Steun je graag de lokale ondernemer?Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij werken samen met allerlei lokale makers uit de provincie Utrecht. Zo kun je ook kiezen voor een lokaal en duurzaam product.

Borrelpakket zelf samenstellen

Ben jij op zoek naar een borrelpakket met producten uit de omgeving Utrecht, maar had je liever een andere samenstelling gehad van de producten dan de door ons samengestelde pakketten? Gelukkig is het bij ons mogelijk om een borrelpakket in zijn geheel zelf samen te stellen. Kies de producten die je graag in jouw pakket terug zou willen zien en wij regelen de rest. 

Neem hiervoor even contact met ons op via info@schotb.nl

Borrelpakket Utrecht

Kerst is een bijzondere tijd, zeker dit jaar. Het is ook de tijd om werknemers eens flink te bedanken voor het afgelopen jaar. Om dit helemaal in stijl te kunnen doen, bieden we ook dit jaar weer onze Utrechtse en SchotB. digitale kerst borrelpakketten aan. 

Dus moet jij nog een borrelpakket bestellen voor jouw zeer gewaarde werknemers uit Amersfoort, Woerden, Gouda of waar dan ook uit Nederland? Neem dan snel een kijkje tussen onze zorgvuldig samengestelde kerstgeschenken.

Borrelpakket met borrelplank

Elk borrelpakket kan uitgebreid worden met een borrelplank. Op deze manier kunnen de hapjes op een leuke manier gepresenteerd worden. Bijvoorbeeld op een serveerplank in de vorm van de Domtoren, olijfhouten serveerplank of een beuken borrelplank. 

Nieuwjaarsborrel

Op zoek naar een nieuwjaarspakket met écht Utrechtse producten voor tijdens de feestdagen? Onze borrelboxen bevatten verschillende soorten hapjes en drankjes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan noten, worst of kaas. Maar ook aan bubbels, wijn of sapjes. 

Utrechts nieuwjaarspakket zelf samenstellen

Nieuwjaarspakket met streekproducten of liever wat anders?
Bij ons kan het allemaal.

Ook voor een Oud en Nieuw pakket Utrecht & een Nieuwjaarspakket met borrelplank

0
Je winkelmandje
Chat openen
1
Hulp nodig?
SchotB. via Whatsapp
Stel je vraag hier in onze chat!