06 - 20 71 59 32 hallo@schotb.nl

Een bijzonder jaar,
een bijzonder Kerstpakket

Binnenkort meer informatie en foto’s. Alvast meer weten? Neem contact op voor meer informatie over onze kerstpakketten!
Wij kunnen alles op maat leveren:) 
Of neem een kijkje in onze shop!

Spaans Staycation Borrelpakket

SchotB. levert dit jaar kerstpakketten in Nederland en België. Ontstaan vanuit de gedachte om mensen te blijven verbinden tijdens de coronacrisis, bieden wij inmiddels een mooi, uitgebreid en gevarieerd assortiment. Persoonlijk, uniek en op maat!

U kunt kiezen uit Kerstpakketten 2020, Staycation pakketten met een mediterraans borrelgevoel en onze digitale borrelpakketten. Uiteraard hebben wij ook Utrecht Kerstpakketten en lokale pakketten met streekproducten.

Met oog voor duurzame en lokale producten hebben wij met zorg het assortiment samengesteld. Zo kunt u bekijken welk kerstpakket past bij degene aan wie u het wilt schenken. De trend van 2020 is het persoonlijk kerstpakket. Kies eenvoudig een kerstpakket van uw keuze, dat kan al vanaf 1 stuk. U kunt een kleine hoeveelheid pakketten in onze webshop afrekenen. Ook kunt u contact met ons opnemen voor grotere aantallen of voor het samenstellen van het kerstpakket. Mail ons voor persoonlijk advies op info@schotb.nl voor meer informatie over onze kerstpakketten. Uiteraard kan een persoonlijke boodschap worden toegevoegd.

Wij leveren dit jaar tot en met woensdag 23 december.

We zien dit jaar opvallend veel interesse in duurzame kerstpakketten, originele kerstpakketten, maar ook traditionele kerstpakketten, Italiaanse en mediterraanse kerstpakketten en de Best Wishes kerstpakketten. Zoals ieder jaar zijn ook de luxe en particuliere kerstpakketten populair. Toch op zoek naar een bierpakket? Een bier kerstpakket is hét ideale kerstgeschenk voor de liefhebber. Om uw bestelling compleet te maken bieden we tevens een groot assortiment aan in champagnes en wijnen.

0
Jouw winkelmand