06 - 20 71 59 32 info@schotb.nl

Kerstpakketten

Unieke kerstpakketten in talloze variaties
Zelf samenstellen kan natuurlijk ook

 De kerstpakketten die u hier ziet zijn met zorg samengesteld. Wilt u echter zelf uw pakket samenstellen, dan kan dat natuurlijk ook.

Borrelpakketten & Kerstattenties voor elke gelegenheid

Ook dit jaar levert SchotB. weer kerstpakketten in Nederland en België. Daarnaast leveren wij heerlijke borrelpakketten voor digitale of hybride kerstborrels.

Wij bieden een mooi, uitgebreid en gevarieerd assortiment. Geleverd bij u op locatie of bij de ontvangers thuis!

Persoonlijk, uniek en indien gewenst ook op maat! Interesse? Laat het ons weten! Wij helpen u graag verder.

Bent u op zoek naar een kerstpakket uit Utrecht voor tijdens de feestdagen? Onze borrelboxen bevatten verschillende soorten hapjes en drankjes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan noten, crackers en dips, maar ook diverse soorten kaas. Laat het u smaken onder het genot van rode wijn, witte wijn, mousserende wijn, bier of sap.

Op schotb.nl hebben we een aantal mooie pakketten samengesteld met lokale producten uit Utrecht, maar ook met allerlei andere delicatessen. Zo is er voor elk wat wils. Uiteraard is een pakket op maat ook mogelijk, voor elk budget.

Of geef je liever een persoonlijk eindejaarsgeschenk? Kijk dan eens naar onze wijnpakketten, wijnkisten, borrelplanken en naar onze Domplank. Te graveren of te personaliseren. Voor het ultieme relatiegeschenk.

De op de website vermelde prijzen zijn inclusief btw en exclusief 3,95 verzendkosten per bezorgadres.

Kerstpakketten met streekproducten

Steun je graag de lokale ondernemer?Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij werken samen met allerlei lokale makers uit de provincie Utrecht. Zo kun je ook kiezen voor een lokaal en duurzaam product.

Utrechts kerstpakket zelf samenstellen

Ben jij op zoek naar een kerstpakket met producten uit de omgeving Utrecht, maar had je liever een andere samenstelling gehad van de producten dan de door ons samengestelde pakketten? Gelukkig is het bij ons mogelijk om een kerstpakket of borrelpakket in zijn geheel zelf samen te stellen. Kies de producten die je graag in jouw pakket terug zou willen zien en wij regelen de rest. 

Neem hiervoor even contact met ons op via info@schotb.nl

Kerstpakket Utrecht

Kerst is een bijzondere tijd, zeker dit jaar. Het is ook de tijd om werknemers eens flink te bedanken voor het afgelopen jaar. Om dit helemaal in stijl te kunnen doen, bieden we ook dit jaar weer onze Utrechtse en SchotB. kerstpakketten aan. 

Dus moet jij nog een kerstpakket bestellen voor jouw zeer gewaarde werknemers uit Amersfoort, Woerden, Gouda of waar dan ook uit Nederland? Neem dan snel een kijkje tussen onze zorgvuldig samengestelde kerstgeschenken.

Kerstpakket met borrelplank

Elk kerstpakket kan uitgebreid worden met een borrelplank. Op deze manier kunnen de hapjes op een leuke manier gepresenteerd worden. Bijvoorbeeld op een serveerplank in de vorm van de Domtoren, olijfhouten serveerplank of een beuken borrelplank. 

0
Je winkelmandje
Chat openen
1
Hulp nodig?
SchotB. via Whatsapp
Stel je vraag hier in onze chat!
SchotB. 1885