Alle op de website vermelde prijzen zijn exclusief btw Voor 12:00 uur besteld = vandaag verzonden Voeg gratis een persoonlijke boodschap toe

Alle op de website vermelde prijzen zijn exclusief btw
Voor 12:00 uur besteld = vandaag verzonden
Voeg gratis een persoonlijke boodschap toe

Utrechtse lokale borrelpakketten

Utrechtse producten, houten cadeau’s en kerstpakketten, gemaakt voor en door lokale ondernemers. Sinds 2018 brengt SchotB. met veel plezier al deze mooie producten bij elkaar. Daarnaast wordt ons assortiment telkens uitgebreid met eigen ontwikkelde producten. 

Lokale ondernemers

Samen met ondernemers uit de omgeving Utrecht zijn we aan de slag gegaan om de mooiste streekproducten te selecteren. De keuze is gevallen op producten van De Kaasfabriek, Oude Gracht Kaas, Schulp Fruitkenners, De Koekfabriek, Mesjokke Chocolade, De Notenfabriek, Brouwerij De Leckere, Arelo, de Droom van Utrecht, De Pindakaaswinkel, Banketbakkerij Theo Blom, Twisted Jams. Hiermee hebben we een mooi Utregs assortiment samen weten te stellen!

Sinds 2021 maakt SchotB. ook eigen producten. Hierbij staat de kwaliteit en service altijd voorop. Maatwerk en personaliseren is bijna altijd mogelijk.

SchotB. 1885

Op een van de mooiste plekjes van Utrecht, Fort Blauwkapel, vindt u sinds 1885 de militaire schotbalkenloods. In deze loods huist SchotB. 1885. De producten die wij verkopen kunnen het best omschreven worden als kerstpakketten, borrelpakketten, relatiegeschenken en cadeaus. Als u op zoek bent naar een verrassend cadeautje, dan slaagt u hier zeker. Naast de bekende merken probeert SchotB. 1885 ook iedere keer weer wat nieuwe merken en eigen producten aan het assortiment toe te voegen, waardoor een digitaal bezoek aan schotb.nl altijd de moeite waard blijft. SchotB. 1885 is een webwinkel waar u voor uzelf, of iemand anders, altijd wel iets leuks kunt vinden.
In de webwinkel vindt u een groot deel van de producten die bij ons te koop zijn. Deze zijn uiteraard ook zakelijk te bestellen.

0
Je winkelmandje
Chat openen
1
Hulp nodig?
SchotB. via Whatsapp
Stel je vraag hier in onze chat!