Wil je meerdere pakketten bestellen, die op allerlei verschillende adressen geleverd moeten worden? Geen enkel probleem. Wij bezorgen in heel Europa.

De meeste pakketten verzenden wij met PostNL. Ook maken wij gebruik van eigen koeriers om kwaliteit en snelheid te waarborgen.

Download adressenbestand

In dit geval kun je een adressenbestand aanleveren. Naar elk adres zal het bestelde product worden verzonden. Na verwerking en verzending van de adressen worden deze permanent verwijderd.

Het adressenbestand is een excelbestand. Dit bestand kun je hier downloaden.

Stuur dit bestand naar ons per email. Je kunt betalen op factuurbasis. 

Je kunt de emailadressen van de ontvangers opnemen in het adressenbestand. Zij ontvangen dan een track & trace bericht. Dit vergroot de kans op een succesvolle bezorging. De ontvanger krijgt geen briefje in de bus.

Je kunt ook via de webshop bestellen. Zend ons dan het adressenbestand per email toe. Je ontvangt van ons een betaallink voor de verzendkosten per pakket van 3,50 excl. btw. Bij je bestelling in de webshop wordt dit namelijk niet meegenomen.

Bezorging

Wij streven naar bezorging op de afgesproken dag. In verband met drukte bij de bezorgdiensten kan de bezorgdag afwijken van de afgesproken dag. 
Wij kunnen de pakketten een dag of een paar dagen eerder verzenden. Hierdoor kunnen we met zekerheid leveren vóór de opgegeven leverdatum. Dit is ook handig als men een pakket moet ophalen bij een PostNL-punt.

0
Je winkelmandje