06 - 20 71 59 32 info@schotb.nl

Onze Producten bij SchotB.

SchotB. staat voor kwaliteit. Onze producten zijn veelal biologisch en waar mogelijk fairtrade. Ook betrekken wij onze producten uit de regio. 

                                                                                

Mesjokke Chocolade

Mesjokke verkrijgt hun cacao door ‘Direct Trade’. Dit betekent dat ze de bonen direct bij de cacaoboeren inkopen. De boeren krijgen een eerlijke prijs en Mesjokke weet precies waar de cacaobonen vandaan komen, hoe ze zijn behandeld, wie ze heeft geplukt én dat ze van een fantastische kwaliteit zijn.

Bovendien werkt Mesjokke enkel met ‘specialty cacao’: bijzondere cacaotypes die de meest diepgaande en prikkelende smaken aan hun repen geven.
In hun fabriekje in Utrecht verwerken ze de rauwe bonen tot een reep, waarbij ze elke stap in het productieproces – van het roosteren tot en met het inpakken – zelf uitvoeren.

Het resultaat? Een bean-to-bar chocolade met een cacaobeleving waar je wild van wordt. Proef het zelf tijdens je bijeenkomst bij SchotB.!

Banketbakkerij Theo Blom

Banketbakkerij Theo Blom is sinds 1922 gevestigd in Utrecht en al een lange tijd een familiebedrijf. De smakelijke taarten en prachtige gebakjes worden bijna een eeuw na de oprichting van de patisserie in Utrecht nog steeds op ambachtelijke wijze bereid.

Tot de specialiteiten behoren de Domtorentjes, een groot uitgevallen bonbon van pure chocolade, met een reliëf van de Domtoren op de bovenzijde, en de Bergmans Botersprits.

Deze echte Utrechtse sprits wordt op ambachtelijke wijze bereid volgens het recept van Pieter Bergman uit 1888. De staven sprits worden nog gespoten met de oude stalen bus van bakker Bergman. Écht Utrechts genieten bij SchotB.!

Schulp Sappen

Sinds 1861 staat de familie Schulp voor eerlijk fruit. Het merk Schulp staat synoniem voor puur fruit en puur genieten. In Breukelen aan de Vecht, waar het familiebedrijf al sinds 1861 fruit teelt, worden ook nu nog elk seizoen peren geoogst. Samen met het fruit van andere telers uit de streek worden ze te midden van de fruitbomen geperst tot echte Schulpsappen.

Als je een Schulp drinkt, proef je het fruit. Zo uit de natuur. Het geheime recept van Schulp? Alleen biologisch fruit! Dus geen extra ingrediënten.

Bij iedere lunch serveren wij het biologische sinaasappelsap van Schulp. Hiernaast bieden wij vier smaken Schulp sap aan tijdens de vergadering. Zo geniet u van een heerlijke Schulp bij SchotB.!

Alexanderhoeve Kaas & Noten

In 1912 is de Alexanderhoeve net buiten Woerden gebouwd door Willem den Hollander. De eerste twee generaties houden zich voornamelijk bezig met koeien melken en kaas maken. Later wordt de hoeve daadwerkelijk het rijpingshuis en de kaashandel die het vandaag de dag nog steeds is.

Het motto van het bedrijf wordt al jaren in ere gehouden; alleen de beste kwaliteit en smaak. En wat smaak betreft zit het wel goed bij Alexanderhoeve.

De heerlijke kaas viel bij ons zo in de smaak, dat we speciaal hiervoor een kaasplank in ons aanbod hebben opgenomen. Ook kun je bij ons standaard van de ongezouten noten genieten!

Clipper Tea

Clipper Tea bestaat al sinds 1984. Sinds 1994 is Clipper Tea volledig fairtrade en daarmee de eerste in Engeland. Elk kopje dat je drinkt, betekent dat de mens en de planeet ondersteund worden en blijven. Daarom zijn alle producten van Clipper gemaakt met pure, natuurlijke ingrediënten en een zuiver geweten.

Geen van Clippers producten bevat iets kunstmatigs. In 2018 was Clipper
‘s werelds eerste theebedrijf dat overging op plasticvrije, GMO-vrije, ongebleekte theezakjes. Clipper werkt ook voortdurend aan manieren om groener te zijn, van productie tot verpakking.

Een filosofie die uitstekend past binnen ons concept. SchotB. ligt midden in het groen. Door biologische producten te gebruiken, dragen wij ons steentje bij aan het behoud hiervan. Bij iedere vergadering kunt u genieten van de heerlijke theesmaken van Clipper!

 

 

Lokaal & Groen 

SchotB. werkt zoveel mogelijk met biologische producten. Eén van de belangrijkste punten vanuit de biologische gedachte, is een eerlijke samenwerking en het in acht nemen van de Fairtrade aspecten.

Dit zijn ook de kernwaarden die centraal staan in de samenwerking met onze leveranciers. Onze leveranciers zijn familiebedrijven in de streek, die al meerdere generaties bestaan. We bieden onze boeren, telers en producenten een goede prijs. Zodat zij in staat zijn de vertrouwde kwaliteit te leveren.

Ons streven is om af te stappen van producten die verpakt zitten in een of meerdere lagen plastic. Door innovatieve composteerbare biomaterialen, of het gebruik van glas, hebben we een milieuvriendelijker alternatief gevonden voor plastic verpakkingen.

E-mailadres

Telefoonnummer

SchotB. | Meetings & Offsites
www.schotb.nl
KvK-nummer 72803754