Retourbeleid

Bedenktijd & Retour

Wil je een product retourneren? Wat de reden ook is, je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Behalve als je zakelijk bestelt, dan heb je geen retourrecht en is retourneren niet mogelijk.

Let op! Het herroepingsrecht is niet van toepassing voor producten die je via deze webwinkel koopt en die bederfelijk zijn (zoals alle borrelpakketten) en producten die volgens de door jou ingevoerde specificatie gemaakt worden (op maat gemaakte producten). De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. Dit geldt ook voor op aanvraag voor jou samengestelde of geproduceerde producten.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de verzendkosten voor retour het product zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 euro per pakket inclusief btw. Wij kunnen je ook een label toezenden, waarvan we de kosten inhouden op het te crediteren bedrag.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, dien je het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijs mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons te retourneren. Om gebruik te maken van dit herroepingsrecht kun je contact met ons opnemen via info@schotb.nl.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending terugstorten.

Mocht het product beschadigd zijn of is de verpakking meer beschadigd dan nodig om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij retourzending goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt je je product ruilen? Dat is uiteraard geen probleem. Neem hiervoor contact met ons op via info@schotb.nl 

Je draagt zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Heb je per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

0
Je winkelmandje